L'ASSOCIATION

Une intégration réussie.

Christmas Lunch between the BTS SAM 2nd year students and their teachers

This Friday, on 18th dec. the students organized a cocktail lunch to celebrate the end of the year before leaving school for their internship. Audrey, Yann, Ahlem, and Anaïs set the table and decorated. It was beautiful, with red, silver, and blue Christmas decorations.
We had some appetizers from Yann : tortillas with guacamole, tzatziki toasts, and sausage, with drinks bought by Anaïs. Matthieu and Hugo prepared a rice salad. Yann and Ahlem cooked quiches, and Ahlem also made Tajine. Audrey cooked spaghetti bolognaise.
After this rich feast, it was time for dessert ! The teachers baked a strawberry charlotte, an apple pie, a German apple pie, and some chocolate. Laura provided a chocolate mousse. Everything was splendid and accompanied by some coffee.
It was a lovely lunch, and we had a great time.
Long live the celebrations, and Happy Holidays to you all !

Septembre

Finies les vacances ! C'est par une journée ensoleillée que les étudiants retrouvent les bancs de l'école. Certains se connaissent déjà (les étudiants de 2me année), pour d'autres une nouvelle aventure commence. Tous les ans, les anciens accueillent les nouveaux pour les rassurer et répondre à toutes leurs questions. Cette année c'est autour du traditionnel vote de l'assemblée générale de l'association, de quizz et d'un atelier cuisine fort sympathique organisé par les CAP ATFMC dans le restaurant pédagogique que tous les étudiants se sont retrouvés.

Un cadre de vie agréable

Avec un espace étudiant indépendant